This site uses technical cookies. You're free to disable cookies through your browser, but do be aware that certain functionalities might not work properly if cookies are disabled. Agree

CWM opnames voor RTL7

Een maand geleden werden wij gebeld door de zender RTL7 met de vraag of wij geïnteresseerd waren om in het programma Nederland Waterland tekst en uitleg te willen geven over de werkzaamheden van een inspectiebureau zoals de onze.

Na intern overleg, was het besluit snel genomen en hingen wij niet veel later aan de telefoon om afspraken te maken met het productie bedrijf. Zoals dat kennelijk gaat bij opnames van een dergelijk  item, werd er eerst veelvuldig  heen en weer gemaild  om tot een concessie te komen over het draaiboek.

Voor een firma als de onze is dergelijk aandacht natuurlijk altijd leuk, maar dan moet je wel het verhaal kunnen vertellen wat je voor ogen hebt.

CWM RTL opnames - voorbereiding

Wel vanmorgen was het D-Day, de dag van de opnames. Eerst togen wij naar CCT Moerdijk  waar  het eerste deel werd opgenomen.

Nog steeds gezegend met prachtig zonnig weer, was onze volgende bestemming om opnames te maken Peute Recycling in Dordrecht. Dat verliep vlot en soepel, maar misschien komt dat omdat de camera nu de grootste vriend was van Fred Penning, directeur eigenaar van CWM Survey & Inspection.

Een sneak preview kan er helaas niet aangeboden worden, maar de uitzending is wel te zien op zondag 29 september om 10:00 uur op RTL7, in de special Nederland Waterland. Is tien uur ‘s morgens net iets te vroeg, niet getreurd, om 13:00 uur wordt het programma herhaald.

CWM RTL Screenshot

 

Comments are closed.